Συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα για το κανάλι YouTube. | Το μυστικό για ταχέως αυξανόμενους συνδρομητές από 0 σε πάνω από 100,000. | Αξιολόγηση και σύσταση "YouTube Gold Course (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ)".

Συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα για το κανάλι YouTube. | Το μυστικό για ταχέως αυξανόμενους συνδρομητές από 0 σε πάνω από 100,000. | Αξιολόγηση και σύσταση "YouTube Gold Course (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ)".
ΠΏΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΆΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΈΣΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΎ YOUTUBE;
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΎ YOUTUBE ΌΠΩΣ ΕΓΏ;

🤔 Διαπιστώθηκε ότι η δημιουργία ενός καναλιού YouTube είναι δυσκίνητη.

🤔 Τα βίντεο του YouTube δύσκολα παρακολουθούνται.

🤔Ο αριθμός των συνδρομητών του καναλιού YouTube είναι μικρότερος από τον αριθμό των φίλων.

🤔Πώς μια διασημότητα του Διαδικτύου έχει εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές; 

🤔Ποια είναι η μυστική μέθοδος πίσω από το κανάλι διασημοτήτων του Διαδικτύου;

🤔Για να εξοικονομήσω χρήματα, πρέπει να ψάξω στο διαδίκτυο και να κάνω DIY. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνω μόνο τη γούνα και το χάσιμο χρόνου.

🤔 Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από την επισκεψιμότητα του καναλιού YouTube; 

🤔 Το περιεχόμενο του καναλιού YouTube είναι στενόχωρο.

Τέλος στο " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " . Βρέθηκε ο πιο γρήγορος δρόμος!Μια συστηματική, προγραμματισμένη και στοχευμένη μελέτη μαθημάτων.Ευρετήριο


Προσφορά / Έκπτωση μαθήματος " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " .

Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " αναβαθμίστηκε σε 3.0! Η αρχική τιμή αυξήθηκε κατά 200 $.

Καλά νέα! Μπορείτε να απολαύσετε μεγάλες εκπτώσεις όταν αγοράζετε μαθήματα από αυτόν τον ιστότοπο Η τιμή είναι φθηνότερη από τον επίσημο ιστότοπο $798 έκπτωση $200 US ) 

Εάν θέλετε να είστε αποτελεσματικοί, σχεδιάστε, εκτελέστε για να γίνετε επιτυχημένος Youtuber. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ή " Δωρεάν 70λεπτο μάθημα " . Αγοράστε το μάθημα (ολοκληρώστε την πληρωμή). Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως σε μόλις μισή ώρα. Ανυπομονώ να σας δούμε ως ανερχόμενο αστέρι στο Youtube!

👉 [Δοκιμαστική δοκιμή τώρα ] 70 λεπτά δωρεάν διαδικτυακό μάθημα, μπορείτε να το δοκιμάσετε. 

       Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών (λιγότερο από το 30% της προόδου του μαθήματος)

boat_cover001_02.jpgΙστορίες επιτυχίας του " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) "

Πραγματική στήλη_Hokkaido son-in-law.png

Πραγματική στήλη_αύξηση επισκεψιμότητας 1.png

Πραγματική στήλη_αύξηση επισκεψιμότητας 2.png

Πραγματική στήλη_αύξηση επισκεψιμότητας 3.png

Πραγματική στήλη_test1.png

boat_cover001_02.jpgΓιατί αγόρασα το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ;

Το DIY εξοικονομεί πραγματικά χρήματα;

Αναζητήστε σε όλο τον ιστό πώς να εκτελείτε το YouTube, λέξεις-κλειδιά, SEO, φωτογραφία, επεξεργασία βίντεο, εφέ βίντεο, αλγόριθμους του YouTube,...  

Μετά από λίγους μήνες ανακαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε στόχος, σχέδιο, μέθοδος εκτέλεσης. Πραγματοποιήστε σάρωση ιστού για να μάθετε μαθήματα καναλιών YouTube συνδυαστικά. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνω μόνο τη γούνα και το χάσιμο χρόνου. Δεν υπάρχει συστηματική κατανόηση του πώς εφαρμόζεται. Τελικά απέτυχε.

Τέλος, στο YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " , βρήκα τον πιο γρήγορο δρόμο! Υπάρχουν στόχοι, συστήματα και σχέδια για εφαρμογή.

Ακολουθήστε το κανάλι Littleboattan στο YouTube για περισσότερα από 2 χρόνια. Αγόρασα επίσης άλλα μαθήματα διδασκαλίας χωρίς καμία ενημέρωση. Διαπιστώθηκε ότι μόνο το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " έχει ενημερωθεί σε 3.0. Μπορώ μόνο να πω ότι το μάθημα είναι εγγυημένο.

Εάν δεν υπάρχει YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " . Μάλλον ακόμα το καταλαβαίνω, χωρίς κανένα στόχο ή μέθοδο εκτέλεσης. Να κάθεστε πάντα σαστισμένοι μπροστά στον υπολογιστή.Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " .

1. Είναι εντάξει να μην έχετε βασικές γνώσεις για το YouTube;

Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ξεκινά από το 0 και έχει προγραμματισμένη μέθοδο υλοποίησης. Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ξεκινά με τους πιο βασικούς και σημαντικούς στόχους καναλιού, την ονομασία και τον προγραμματισμό περιεχομένου. 

Συμβουλές (Q&A). Περιέχει διάφορα προβλήματα και λύσεις. 

Αν θέλετε να ξεκινήσετε, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε με το YouTube. Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " είναι σίγουρα για εσάς.

2. Δίδακτρα για το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ...

Τα δίδακτρα άνω των 700 δολαρίων ΗΠΑ δεν είναι πραγματικά φθηνά. Αλλά ακολουθώντας το κανάλι του Littleboattan στο YouTube για περισσότερα από 2 χρόνια, το περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και διορατικό. Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ενημερώνεται συνεχώς. Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " έχει πολύ υψηλή τιμή CP. Από το να ψάξεις μόνος σου στο Διαδίκτυο, χωρίς στόχους, χωρίς συστηματικό σχεδιασμό,... Θέματα χρόνου και χρήματος. Μόνο για την αναφορά σας.

3. Η ποιότητα του YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ;

■ Το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " έχει περισσότερους από 5,000 μαθητές. Ο αριθμός των μαθητών είναι ένας σημαντικός δείκτης ποιότητας.

Αριθμός κλάσης Boat_FB R.jpg

 ■ Το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " είναι μια δωρεάν αναβάθμιση εφ' όρου ζωής.

Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " πληρώνει τα δίδακτρα μόνο μία φορά, αλλά το μάθημα είναι δωρεάν εφ' όρου ζωής και ενημερώνεται συνεχώς. Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " συγκέντρωσε ερωτήσεις που περιλαμβάνουν όλες τις ερωτήσεις (Q&A) στην κοινότητα του FB. Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση ανά πάσα στιγμή. Ο Littleboattan και όλα τα μέλη της κοινότητας θα βοηθήσουν να απαντήσουν και να απαντήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Καλώς ήρθατε να ανοίξετε το δικό σας κανάλι. Το Littleboattan θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις διάφορες πτυχές του διλήμματος του καναλιού σας στο YouTube. Θα νιώσετε ότι τοLittleboattanαλληλεπιδρά πραγματικά με τους μαθητές σε μηδενική απόσταση. 

■ Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " , μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών

4. Μπορώ να γίνω YouTuber χωρίς χρήματα;

Χαμηλά εμπόδια εισόδου, χαμηλό κόστος και χαμηλό ρίσκο για τα κανάλια YouTube

όσο έχεις 

 • ένας υπολογιστής.
 • Ένα τηλέφωνο που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες.
 • Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο (CapCut, δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας)

■Το πιο κατάλληλο για νέους που είναι γεμάτοι δημιουργικότητα και ζωντάνια .

Το YouTube μπορεί επίσης να μάθει

 • ικανότητα έκφρασης
 • ικανότητα σχεδιασμού εκτέλεσης στόχου
 • Ικανότητα Συνεργασίας, Επικοινωνίας και Συντονισμού
 • Τα κανάλια YouTube ελέγχονται και μπορούν επίσης να λάβουν μπόνους διαφημίσεων.

boat_profit.png

4. Εάν ένα κανάλι YouTube αντιμετωπίσει ένα εμπόδιο στην αύξηση των συνδρομών, υπάρχει κάποια βοήθεια;

Πραγματική στήλη_Hokkaido son-in-law.png

Πραγματική στήλη_αύξηση επισκεψιμότητας 1.png

Πραγματική στήλη_αύξηση επισκεψιμότητας 3.png

Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " θα σας ενημερώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια

 • Πώς να σχεδιάσετε και να ορίσετε το SEO λέξεων-κλειδιών για να λάβετε κατάταξη στην αναζήτηση GOOGLE;
 • Πώς μπορεί το SEO λέξης-κλειδιού να αυξήσει αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα της έκθεσης;
 • Πώς να εκτρέψετε την επισκεψιμότητα από τη μηχανή αναζήτησης Google στο κανάλι σας στο YouTube;
 • Πώς να αποκτήσετε επισκεψιμότητα από το Instagram ;
 • Πώς να προγραμματίσετε το περιεχόμενο του καναλιού YouTube;

boat_cover001_02.jpgΠοιος είναι ο Littleboattan, ο ιδρυτής του " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ;

Η Littleboattan είναι έμπορος Διαδικτύου και ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους Κινέζους YouTubers

Η Littleboattan είναι ένας ψηφιακός διαδικτυακός μάρκετινγκ που ειδικεύεται στο διαδικτυακό μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Littleboattan είναι ένας από τους YouTubers που ξεπέρασαν τους 100,000 συνδρομητές στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Είναι μια φυσική ταξιδιώτης που αγαπά τη ζωή, ταξιδεύει ελεύθερα και εξερευνά. Από τότε που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο σε ηλικία 19 ετών, ήταν αποφασισμένος να ασχοληθεί με ελεύθερη και ανεξάρτητη δουλειά. Έτσι από τότε άρχισε να ειδικεύεται στη γνώση του μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Η διαδικασία δεν ήταν ομαλή. Στις πολλές αποτυχίες, συνεχής μάθηση και ανάπτυξη. Δεν υποχώρησε ούτε απογοητεύτηκε λόγω της αποτυχίας.

Η Littleboattan ελπίζει να μοιραστεί την εμπειρία της με μαθητές που έχουν ανάγκη μέσω της πιο οικείας πλατφόρμας, του YouTube.

Το Littleboattan είναι πλέον ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους YouTubers του YouTube, με περισσότερες από 300,000 επιβεβαιώσεις.Περιεχόμενα του YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) "

Μόνο μια μερική περίληψη του μαθήματος είναι διαθέσιμη εδώ . Για αναφορά μόνο.

Κεφάλαιο 1 Οδηγίες για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.

 • Λειτουργικές Αρχές YouTube 
 • Βρείτε τη δική σας κατεύθυνση και πεδίο.
 • Πώς να ονομάσετε σωστά το κανάλι σας στο YouTube ;
 • Πώς να πραγματοποιήσετε ανάλυση αγοράς για τη λειτουργία του YouTube;

Κεφάλαιο 2 Το μοναδικό μυστικό για τη δημιουργία επιτυχιών στο YouTube .

 • Πώς να δημιουργήσετε ατελείωτη έμπνευση για βίντεο YouTube ;
 • Ποιοι τύποι βίντεο μπορούν να είναι επιτυχημένοι στο YouTube;
 • Πώς να γράψετε ένα νικητήριο σενάριο;
 • Θέματα που κάνουν το κανάλι σας στο YouTube να μεγαλώνει γρήγορα.
 • Πώς να κάνετε τους ανθρώπους να σταματήσουν να παρακολουθούν τα βίντεό σας στο YouTube;
 • Πώς να λάβετε πολλά σχόλια στο YouTube;

Κεφάλαιο 3 Προηγμένες συμβουλές για την αύξηση της έκθεσης και των συνδρομών στο YouTube .

 • Εισαγωγή στο YouTube SEO .
 • Βήματα SEO στο YouTube .
 • Πώς να βελτιστοποιήσετε τις ετικέτες και να αυξήσετε την κατάταξη αναζήτησης;
 • Το μυστικό για να αποκτήσετε ένα βίντεο YouTube στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
 • Ο πυρήνας του SEO: η ρύθμιση του τίτλου.
 • Λάβετε κίνηση και συνδρομές από τους ανταγωνιστές σας.
 • Ισχυρές συμβουλές SEO .
 • Μελέτη περίπτωσης:  Πώς βελτιστοποίησα το SEO και κέρδισα στρατηγικά το #1 στην αναζήτηση.

Το Κεφάλαιο 4 ενεργοποιεί το μυστήριο του αλγορίθμου YouTube .

 • Πώς να ενεργοποιήσετε με επιτυχία τον μηχανισμό συστάσεων του Youtube και να λάβετε πολλές προβολές;
 • Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις προτάσεις του YouTube ;
 • Πόσο συχνά πρέπει να ανεβάζετε βίντεο στο Youtube ;
 • Πώς να βελτιστοποιήσετε το ποσοστό αλληλεπίδρασης καναλιών YouTube ;
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο Youtube με προβολές εκατομμυρίων ;

Κεφάλαιο 5 Βασικές στρατηγικές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.

 • Ποιο είναι το κλειδί για την ταχεία ανάπτυξη ενός καναλιού YouTube;
 • Πώς να κάνετε ένα κανάλι στο YouTube να μεγαλώνει σταθερά;
 • Μια στρατηγική που πρέπει να έχετε για νέα κανάλια YouTube.
 • Πώς να αποκτήσετε πολλές προβολές για ένα νέο κανάλι YouTube;
 • Πώς λειτούργησε το κανάλι μου στο YouTube;
 • Τι να κάνετε αμέσως μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο YouTube.
 • Λάβετε άμεση έμπνευση για θέματα που μπορούν να γίνουν τα προτεινόμενα βίντεο του YouTube.
 • Τα εκατομμύρια εγγεγραμμένα κανάλια του YouTube τηρούν επίσης τις βασικές αρχές της δημιουργίας περιεχομένου.

Κεφάλαιο 6 Αποστράγγιση της κυκλοφορίας από άλλες τοποθεσίες

 • Το Instagram Drainage εξηγείται αναλυτικά.
 • Πώς να κάνετε τα βίντεο του YouTube να εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google ;
 • Χρησιμοποιήστε το Instagram για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κανάλι σας στο YouTube.

Κεφάλαιο 7 Συμβουλές για τη δημιουργία εσόδων από το YouTube

 • Κερδίστε χρήματα στο YouTube με διαφημίσεις .
 • Αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε το CPM του καναλιού και να κερδίσετε περισσότερα διαφημιστικά τέλη.
 • Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Affiliate Marketing στο YouTube ;
 • Πώς μπορεί να είναι ευκολότερο να συνεργαστείς με επωνυμίες;

Κεφάλαιο 8 Συμβουλές για να κερδίσετε ένα εκατομμύριο

 • Μακρο-Στρατηγικές για την Επιχειρηματικότητα του Διαδικτύου.
 • Πώς να κερδίσετε περισσότερα από 10 φορές περισσότερα έσοδα από το Youtube από τα διαφημιστικά κέρδη;
 • Πώς να μετατρέψετε την επισκεψιμότητα σε πελάτες;
 • Γιατί θέλετε να συλλέξετε τα στοιχεία επικοινωνίας του κοινού σας;
 • Ποια είναι η πιο κερδοφόρα πώληση στο Youlube;
 • Επιχειρηματικότητα περιεχομένου με το Youlube.
 • Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση περιεχομένου Youlube ;

3.0 Αναβάθμιση: Η απόλυτη διδασκαλία κειμένων! "Million Traffic Content Course" αξίας 298 $

Μπόνους 1: Δημιουργήστε μια διοχέτευση μάρκετινγκ.

 • Τύποι δωρεάν δολώματος.
 • Σχεδιάστε το δικό σας δωρεάν δόλωμα.
 • Δημιουργήστε σελίδες προορισμού με υψηλή μετατροπή.
 • Δημιουργήστε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αλληλογραφίας.

Πακέτο 2: Εγγραφείτε στην ομάδα του Facebook και γίνετε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Ξεφάντωμα 3: Το YouTube λειτουργεί ένα ναρκοπέδιο.

 • Αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων YouTube και προειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Ποια είναι η έννοια της ορθής χρήσης.
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αδειών του YouTube .
 • Πώς να αποφύγετε την παραβίαση;
 • Τι θα συμβεί αν σταματήσω να παίρνω κέρδη και πάρω μια κίτρινη ετικέτα;
 • Τι πρέπει να κάνω εάν η κίνηση πέσει ή είναι περιορισμένη;
 • Χαρακτηριστικά καναλιού που δεν περνούν από τον έλεγχο εσόδων από διαφημίσεις YouTube .
 • Το μέλλον του YouTube .

Πακέτο 4: Συνέντευξη με πολλούς κατόχους καναλιών στο Youtube. Χαρακτηριστικά του " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " .

1. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το SEO για να βελτιστοποιήσετε τα βίντεο με ακρίβεια και να αποκτήσετε ακριβές κοινό.

2. Δεν χρειάζεται πια να ψαχουλεύετε μόνοι σας. Αναπτύξτε το κανάλι σας στο YouTube αποτελεσματικά και γρήγορα.

3. Οι μαθητές έχουν μια ειδική μυστική εταιρεία στο Facebook όπου μπορούν να κάνουν ερωτήσεις.  

4. Το περιεχόμενο του YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ενημερώνεται συνεχώς. Τα μαθήματα ενημέρωσης είναι δωρεάν.

5. Διαδικτυακή μάθηση, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προβολών.

6. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Ο Littleboattan είναι πολύ σίγουρος για την πορεία του, εφόσον αγοράσει το μάθημα εντός 14 ημερών (λιγότερο από το 30% της προόδου του μαθήματος), μπορεί να υποβάλει αίτηση για επιστροφή χρημάτων άνευ όρων.Μειονεκτήματα του " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " .

Καταρχάς, αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.

1. Χωρίς δράση όλα είναι μηδέν. Ξεκίνα!

2. Κάνει περισσότερο εγκέφαλο από το να πηγαίνεις στη δουλειά.

3. Το περιεχόμενο του μαθήματος αυξάνεται και τα δίδακτρα θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Σκεφτείτε πολύ και χάνετε προσφορές.

4. Αναγκάστε την αυτομάθηση.Σε ποιον είναι κατάλληλο το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ;

⭐Έχετε απεριόριστους δημιουργούς περιεχομένου.

⭐Επαγγελματίες με δεξιότητες.

⭐Η αύξηση των συνδρομών στο κανάλι YouTube είναι περιορισμένη.

⭐Αυτοί που θέλουν να αναπτύξουν μια προσωπική επωνυμία.

⭐ Άτομο με εκτελεστική ικανότητα.Πώς βγάζει χρήματα το YouTube

 • Έσοδα από διαφημίσεις

Στην πραγματικότητα, τα έσοδα από διαφημίσεις είναι μόνο ένα κλάσμα των εσόδων που σας αποφέρει το YouTube.

Και όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν απαιτούν καμία πρόσθετη πληρωμένη προώθηση, είναι όλα φυσική, δωρεάν αύξηση της επισκεψιμότητας.

Αρκεί να κατανοήσετε τις στρατηγικές και τις δεξιότητες λειτουργίας του YouTube και να παράγετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας!

boat_profit.png

 • Επί πληρωμή συνδρομή καναλιού YouTube

 • Affiliate Marketing

 • Πάρτε την υπόθεση

 • Πουλήστε προϊόντα δικής σας επωνυμίας

 • Χορηγία κατασκευαστή

 • Πώληση διαδικτυακών μαθημάτωνΤι θα μάθετε στο " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " ;

✅ Αποκτήστε πολλές συνδρομές και επισκεψιμότητα στο συντομότερο χρόνο και ξεκινήστε με επιτυχία μια επιχείρηση στο δίκτυο YouTube για να κερδίσετε χρήματα.

✅Πώς να κάνετε ένα βίντεο στην κορυφαία κατάταξη αναζήτησης στο YouTube;

✅ Δημιουργήστε βίντεο που προτείνει το YouTube και διαμορφώστε τη δική σας επιρροή.

✅Γίνετε μέλος της αποκλειστικής ομάδας FB για φοιτητές, γίνετε μέλος της οικογένειας YouTube Gold Operation Tips και λάβετε περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις.

✅ Συνδεθείτε με χιλιάδες μαθητές Youtuber και βρείτε συνεργάτες. Και έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στη συνέντευξη του Littleboattan και περισσότερη αλληλεπίδραση.

Το " YouTube Gold Course  (Μυστικά SEO, Λειτουργίες, Μάρκετινγκ) " έχει πλέον επεκταθεί σε εκατοντάδες μαθήματα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος βετεράνος, αυτό το μάθημα είναι μόνο για εσάς.

Κάντε κλικ στην εικόνα τώρα για να λάβετε την έκπτωση του μαθήματος  ( έκπτωση $200 ΗΠΑ )👇👇👇 Στη
σελίδα περιγραφής του μαθήματος, υπάρχει ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα διάρκειας 70 λεπτών, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

boat_cover001_02.jpgOlder post Newer post